Στα χωρίσματα πασίγνωστο ζευγάρι! Με την αγορά ενός ακινήτου προσπαθεί ο άντρας να σώσει τον γάμο του! ΦΩΤΟ

Στα χωρίσματα πασίγνωστο ζευγάρι! Με την αγορά ενός ακινήτου προσπαθεί ο άντρας να σώσει τον γάμο του! ΦΩΤΟ

Είναι έτοιμος να αγοράσει μία πανάκριβη βίλα για να βάλει το διαζύγιο ξανά στον «πάγο».

Η Beyoncé και ο Jay Z έχουν αποτραβηχτεί εδώ και λίγους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια βλέπουμε πια στιγμιότυπα από κάποια κοινή τους εμφάνιση ή από κάποιο οικογενειακό τους ταξίδι.

Έχοντας, λοιπόν, όλα αυτά κατά νου, μπορούμε πιο εύκολα να παραδεχτούμε πως το ζευγάρι περνά μία ακόμα κρίση στο γάμο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για beyonce jay z

Η τραγουδίστρια θέλει να χωρίσει και εκείνος αποφάσισε να της κάνει το πιο ωραίο δώρο για να την πείσει πως αυτό δεν πρέπει να γίνει επ’ ουδενί.  Είναι έτοιμος να αγοράσει μία πανάκριβη βίλα στη γειτονιά των σταρς στο Los Angeles, η οποία και έχει «κλέψει» την καρδιά της συζύγου του.

Μία μετακόμιση (aka ανανέωση) ίσως ζωντανέψει ξανά τα αισθήματα του ενός για τον άλλο και ο χωρισμός μπει ξανά στον «πάγο». Ένα δίκιο το έχει!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE