Είναι επίσημο: Περιμένει ΔΙΔΥΜΑ η Beyonce-Δείτε πώς το ανακοίνωσε

Είναι επίσημο: Περιμένει ΔΙΔΥΜΑ η Beyonce-Δείτε πώς το ανακοίνωσε

Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν πέρασε από τις φήμες που ήθελαν την Beyonce να περιμένει παιδί της και… τις επιβεβαίωσε, ανακοινώνοντας ότι περιμένει δίδυμα!

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας για την συλλογή ρούχων Ivy Park, η 35χρονη star, που έγινε πρώτη φορά μαμά πριν από πέντε χρόνια, πόζαρε φορώντας με ένα πράσινο σκούρο φούτερ και η κοιλίτσα της ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένη. Αν και δημοσίευσε το βίντεο σε διαδικτυακή πλατφόρμα, στη συνέχεια, όταν άρχισαν τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, το διέγραψε, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Τελικά, την Τετάρτη, η Beyonce μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα, δημοσιεύοντας στα social media μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και ανακοινώνοντας ότι περιμένει δίδυμα!

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας. Ευλογηθήκαμε εις διπλούν. Είμαστε ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη», έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα, ευχαριστώντας για τις ευχές.

Aπό PeopleGreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.