LIFESTYLE

Η Τζώρτζια Παναγή μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το «Ξαναδέστε τους»! «Μου έχουν γίνει προτάσεις και από Ελλάδα και από Κύπρο»

Η Τζώρτζια Παναγή μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το «Ξαναδέστε τους»! «Μου έχουν γίνει προτάσεις και από Ελλάδα και από Κύπρο»

Το τελευταίο διάστημα η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» σημείωνε μονοψήφια νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά και τους υπεύθυνους της εκπομπής να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές. Έτσι, από Δευτέρα θα δούμε μια διαφορετική ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Τελεσίδικο! Η Τζώρτζια Παναγή αποχωρεί από το «Ξαναδέστε τους»! Ποια η νέα της τηλεοπτική στέγη 

Η Τζώρτζια Παναγή αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ συνεχίζουν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Δάσκαλος που θα πάρει την θέση της κύπριας παρουσιάστριας.

Η είδηση της αποχώρησης της Τζώρτζιας, «έσκασε» χθες και αμέσως τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της στην Ελλάδα, πήραν φωτιά. Το peoplegreece.com επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, η οποία μας αποκάλυψε για το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή: « Η αποχώρηση μου από την εκπομπή, μου ανακοινώθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, οι σχέσεις μου με το κανάλι είναι εξαιρετικές. Η λήξη μιας συνεργασίας δεν είναι αναγκαίο να επιφέρει ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών».

Ρωτώντας την για τα επόμενα της βήματα, ή αν ο σταθμός θα την αξιοποιήσει κάπου αλλού, μας τόνισε: «Αυτή την στιγμή είμαι Κύπρο, όμως θα επιστρέψω στην Αθήνα για κάποιες εκκρεμότητες που έχω. Από την άλλη μου έχουν γίνει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και από Ελλάδα και από Κύπρο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο το πώς θα αξιοποιηθώ στον σταθμό».

panagi-georgia-people-175-2

Από PeopleGreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top