ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ζωντάνεψε η στιγμή του αγρίου εγκλήματος στο Κακουργιοδικείο – «Ουρλιαχτά...» - Μαρτυρίες για τη στιγμή των δολοφονιών

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Ζωντάνεψε η στιγμή του αγρίου εγκλήματος στο Κακουργιοδικείο – «Ουρλιαχτά...» - Μαρτυρίες για τη στιγμή των δολοφονιών

Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφουν οι δυο μάρτυρες κατηγορίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας σε σχέση με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23ης Ιουνίου του 2016.

Ο κατηγορούσα αρχή στην σημερινή δικάσιμο (09/02) παρουσίασε δυο αυτόπτες μάρτυρες του φονικού οι οποίοι κάθονταν σε κοντινή απόσταση από τα θύματα.

Πρόκειται για τον συνιδιοκτήτη του εστιατορίου The Stone Garden Νίκο Παπαντωνίου, ο οποίος εκείνη την στιγμή κάθονταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο σε τραπέζι.

Όπως ανέφεραν στο δικαστήριο, αρχικά άκουσαν τους συνεχόμενους πυροβολισμούς και αμέσως οι δυο τους έπεσαν στο έδαφος για να προστατευθούν.

Συγκλονισμό προκαλούν τα όσα περιγράφουν στην συνέχεια. Πυροβολισμοί, φωνές και πανικός είναι τα όσα διαδραματίζονται σε ελάχιστα λεπτά.

Οι δυο μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν τα ουρλιαχτά των ανήλικων παιδιών του ζεύγους Χατζηευθυμίου, ακολούθως αντίκρισαν τα θύματα να είναι στο έδαφος ενώ είδαν πολύ καλά τους δράστες.  «Mόλις τελείωσαν οι πυροβολισμοί, τα παιδιά του ζεύγους Χατζηευθυμίου να ζητούσαν βοήθεια και τα πήγαμε στο πίσω μέρος του εστιατορίου» είπε μεταξύ άλλων ο Παπαντωνίου.

Όπως περιέγραψαν, είδαν ότι φορούσαν μαύρες κουκούλες και είδαν την στιγμή που  πυροβολούσαν τα θύματα.

Η δικαστική διαδικασία διεκόπη ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί με την αντεξέταση των δυο μαρτύρων από τους συνήγορους υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορούμενων.

Θυμίζουμε πως στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/02) ολοκληρώθηκε με την κατάθεση του Ελλαδίτη Αθανάσιου Αποστολάκου ο οποίος μαζί με τον Πάμπο Ανδρέου μετέφεραν από τη Λευκωσία μέχρι την εξοχική κατοικία στον Πρωταρά, το αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται να διακινήθηκαν οι δράστες μετά τη διάπραξη του τετραπλού φόνου.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top