ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει ξανά το σκηνικό! Αρχής γενομένης μετά του Αγίου Βαλεντίνου – Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει ξανά το σκηνικό! Αρχής γενομένης μετά του Αγίου Βαλεντίνου – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/2),  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν ελαφρά βροχή κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια,  ενώ στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρηθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3  βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 7  στα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 5  στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  Στα ορεινά, όπως και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Τρίτη (14/2) αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά,  από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.
 
Tο βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη (15/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό,  στα ανατολικά και νότια.
 
Την Πέμπτη (16/2) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά.
 
 Την Παρασκευή (17/2) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top