ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Φραγκισκανός ασελγούσε σε ανήλικα προσφυγόπουλα

Θεσσαλονίκη: Φραγκισκανός ασελγούσε σε ανήλικα προσφυγόπουλα

Δικογραφία για ασέλγεια σχηματίστηκε σε βάρος 52χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα προσφυγόπουλα.

Ο κατηγορούμενος είναι από την Γαλλία και ανήκει στο Τάγμα των Φραγκισκανών. Ο άνδρας τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για εθελοντική βοήθεια στους πρόσφυγες. Στην Ελλάδα, δεν φορούσε ράσα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, στην Γαλλία φορούσε κανονικά τα ρούχα που φορούν οι μοναχοί στο Τάγμα Φραγκισκανών της Καθολικής Εκκλησίας.

Εκμεταλλευόμενος την δυσχερή κατάσταση ανηλίκων που βρήκε στον δρόμο ασυνόδευτα, τους πρόσφερε στέγη και τροφή στο σπίτι του στην Τούμπα. Την αποκάλυψη για όσα συνέβαιναν στο σπίτι, έκαναν τέσσερα ανήλικα αγόρια στις αρχές. Πρόκειται για 4 Πακιστανούς ηλικίας από 14 έως 17 ετών που πλέον διαμένουν σε δομές φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες στην οικία του 52χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι και μία 1 κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, καθώς και δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οπότε και συνελήφθη.

Από vimaorthodoxias.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top