ΠτΔ: «Εκτός συζήτησης τώρα η εκ περιτροπής Προεδρία» - «Οι τ/κ απέκτησαν προνόμια που δεν είχαν με τον αγώνα της ΕΟΚΑ»

ΠτΔ: «Εκτός συζήτησης τώρα η εκ περιτροπής Προεδρία» - «Οι τ/κ απέκτησαν προνόμια που δεν είχαν με τον αγώνα της ΕΟΚΑ»

Εκτός η εκ περιτροπής από τη συζήτηση αυτή τη στιγμή δηλώνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνέντευξή του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» παραχώρησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, έκανε αναφορά, μεταξύ άλλων και για την αναφορά στο Ενωτικό Δημοψήφισμα, όπου έκανε σαφές το γεγονός πως «κανένας δεν προβάλλει ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Ένωση».

Ο κύριος Αναστασιάδης, δήλωσε πως η στάση του τουρκοκύπριου ηγέτη, είναι η αφορμή που έψαχνε η Τουρκία για διακοπούν οι συνομιλίες ούτως ώστε να μην μείνει εκτεθειμένη στην αδιάλλακτη στάση της. 

Όσον αφορά τον αγώνα που έκανε η ΕΟΚΑ εναντίων των Άγγλων, ο κύριος Αναστασιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όπως είπα και στον κύριο Ακιντζί, μέσα από τον δικό τους αγώνα στο τέλος-τέλος εκείνοι που απέκτησαν προνόμια που δεν είχαν, δεν ήταν άλλοι από τους Τουρκοκύπριους».

Στη συνέχεια εγερθεί το ζήτημα της εκ περιτροπής Προεδρίας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναφέρει πως «το θέμα της εκ περιτροπής είναι εκτός συζήτησης αυτή τη στιγμή». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE