LIFESTYLE

Χωρισμός-βόμβα στη Showbiz: Απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Χωρισμός-βόμβα στη Showbiz: Απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Πολλοί τους θεωρούσαν ιδανικό ζευγάρι, καθώς σε κάθε τους εμφάνιση έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι. Ωστόσο μετά από 10 μήνες έδωσαν τέλος στη σχέση τους, η οποία πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

Ο λόγος για την δημοφιλή τραγουδίστρια Katy Perry και τον ηθοποιό Orlando Bloom, οι οποίοι επέλεξαν να χωρίσουν μετά από 10 μήνες σχέσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του E! News. Σε μία κοινή ανακοίνωση από τους εκπροσώπους τους ανέφεραν: «Πριν οι φήμες και οι λανθασμένες θεωρίες ξεφύγουν επιβεβαιώνουμε πως ο Orlando και η Katy παίρνουν απόσταση ο ένας από τον άλλο με σεβασμό και αγάπη».

Οι δύο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν και στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, χωρίς όμως να περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί. Στα μέσα Ιανουαρίου μάλιστα η Perry είχε διοργανώσει πάρτι έκπληξη για τα 40α γενέθλια του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Legolas στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Σημαντικό είναι πως υπήρχε εξίσου μεγάλη οικειότητα και από την οικογένειά της προς τον ηθοποιό, καθώς είχαν περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Image result for katy perry orlando bloom

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πηγή είχε αναφέρει στο E! News πως οι δύο τους είχαν σκεφτεί ακόμη να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, συζητώντας ακόμη και για γάμο και παιδιά! «Αγαπιούνται και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Orlando θα ήθελε να αρραβωνιαστεί την Perry πριν τελειώσει ο χρόνος», είχε αναφέρει πηγή τότε.

Image result for katy perry orlando bloom

Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, όμως πιθανώς να πρόκειται για τα απαιτητικά προγράμματα που οδήγησαν στο τέλος. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο της album μετά από σημαντική αποχή, αλλά και για πολλές συναυλίες. Από την άλλη ο Bloom το τελευταίο διάστημα είχε αφιερωθεί σημαντικά στις φιλανθρωπικές του ενέργειες για λογαριασμό της UNICEF.

Image result for katy perry orlando bloom

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top