Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Πάντα είμαι πρόθυμος να συναντηθώ με τον τουρκοκύπριο ηγέτη»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Πάντα είμαι πρόθυμος να συναντηθώ με τον τουρκοκύπριο ηγέτη»

Την προθυμία του να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Παρασκευής 3/3, για την συνάντησή του με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την Κύπρο, 'Εσπεν Μπαρθ Έιντε, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε πως είναι πάντα πρόθυμος για να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο Ηγέτη.

Ερωτηθείς για τη συνάντηση του το μεσημέρι 'Εσπεν Μπαρθ Έιντε, υπό το φως και των πληροφοριών για προσπάθεια πραγματοποίησης κοινωνικής συνάντησης με τον κ. Ακιντζί, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι δεν είναι ενήμερος για αυτή την προσπάθεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE