ΠΑΡΑ-THEMA

Πάμπος Χριστοδούλου – Νούνο Ασίς στην Ομόνοια - Η προοπτική

Πάμπος Χριστοδούλου – Νούνο Ασίς στην Ομόνοια - Η προοπτική

Τις τελευταίες ώρες, έχει προκληθεί κύμα ενθουσιασμού στους φίλους της Ομόνοιας, μόνο στο άκουσμα της πιθανότητας να δουν το δίδυμο Χριστοδούλου – Ασίς, στην ομάδα τους.

Η πλειοψηφία του κόσμου φαίνεται να είναι θετική στον ερχομό των δύο ανδρών στην ομάδα τους, αφού ο Νούνο Ασίς, λατρεύεται από τους οπαδούς των πρασίνων, ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει κερδίσει πολύ κόσμο με την δουλεία και το πάθος του, ειδικότερα μέσω της Εθνικής Κύπρου.

Η Ομόνοια, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο για την ιστορία της, αφού το σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης, είναι πιο πιθανό από ποτέ. Έτσι, ο κόσμος θέλει να δει ανθρώπους που γνωρίζουν την Κυπριακή πραγματικότητα αλλά και το τι πάει να πει Ομόνοια, να αναλαμβάνουν να την οδηγήσουν πίσω στις επιτυχίες.  

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, αν και αποχώρησε από την ΑΕΛ τις προηγούμενες μέρες ως «αποτυχημένος» μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους προπονητές.

Ο Νούνο Ασίς, αν τελικά αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, με τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες του, θα προσπαθήσει να φέρει ότι καλύτερο στην Ομόνοια, μιας και έχει νιώσει και ο ίδιος στο πετσί του τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Το σημαντικό είναι, ότι ο κόσμος αφού επιθυμεί με τόση επιμονή την ένταξη των δύο ανδρών στην ομάδα, τότε το πιο πιθανόν είναι να δείξουν υπομονή προς το πρόσωπό τους, ειδικά προς τον αγαπημένο τους Νούνο Ασίς. 

ΜΠ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top