ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει η εβδομάδα ελέγχου χρήσης ζώνης ασφαλείας – Παραχωρήθηκαν δωρεάν παιδικά καθίσματα σε γονείς από την Αστυνομία

Αρχίζει η εβδομάδα ελέγχου χρήσης ζώνης ασφαλείας – Παραχωρήθηκαν δωρεάν παιδικά καθίσματα σε γονείς από την Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 08/03 , δημοσιογραφική διάσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου και την εταιρεία EXXON MOBIL, με αφορμή την έναρξη της εβδομάδας ελέγχου χρήσης ζώνης ασφαλείας, που θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 13-19 Μαρτίου, 2017.

Η εν λόγω εκστρατεία θα διεξαχθεί παράλληλα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL. Οι έλεγχοι θα περιλαμβάνουν τη χρήση ζώνης ασφαλείας όχι μόνο από τους οδηγούς και συνοδηγούς αλλά και από τους επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι θα βρίσκονται στα πίσω καθίσματα.

Επίσης, έλεγχοι θα γίνονται και για τη χρήση των κατάλληλων παιδικών καθισμάτων όταν στο όχημα μεταφέρονται παιδιά. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία την ευθύνη για χρήση ζώνης ασφαλείας για παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών φέρει ο οδηγός, ενώ για ηλικίες άνω των 16 ετών φέρει ο επιβάτης.

Τονίζεται ότι η Αστυνομία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή όταν εντοπίζονται παιδιά στα αυτοκίνητα που δεν θα είναι προσδεδεμένα στο παιδικό κάθισμα.

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η εταιρεία EXXON MOBIL παραχώρησε δωρεάν παιδικά καθίσματα σε δικαιούχους γονείς για χρήση κατά τη μεταφορά παιδιών στο αυτοκίνητο, ανάλογα με το ύψος και το βάρος (σωματότυπο) των παιδιών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Βοηθός Αρχηγός Υποστήριξης κ. Κύπρος Μιχαηλίδης και ο Διευθυντής της  EXXON MOBIL κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top