ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα προκάλεσε αυξημένη τροχαία κίνηση – Ουρές οι οδηγοί που κινούνται «σημειωτόν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα προκάλεσε αυξημένη τροχαία κίνηση – Ουρές οι οδηγοί που κινούνται «σημειωτόν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, κοντά στο Τσίρειο στάδιο, το απόγευμα της Τετάρτης 8/3.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρατηρείται έντονη τροχαία κίνηση, με την Τροχαία να βρίσκεται στο σημείο για διευκόλυνση των οδηγών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 18:15 η ουρά των οχημάτων περνούσε την αερογέφυρα της Αγίας Φύλας.

Την ίδια ώρα στο σημείο έσπευσαν ρυμουλκά οχήματα για την μετακίνηση των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE