13χρονος στην Καλαβρία προσπάθησε να βγάλει selfie και βρήκε τραγικό θάνατο

13χρονος στην Καλαβρία προσπάθησε να βγάλει selfie και βρήκε τραγικό θάνατο

Άφωνη είναι η κοινή γνώμη στο Σοβεράτο της Καλαβρίας με τον τραγικό θάνατο ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο παρασύρθηκε από τρένο την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει μια selfie.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Republica, ο 13χρονος ανέβηκε στις γραμμές του τρένου για να βγάλει την… τέλεια selfie και να την ανεβάσει στα social media.

Δεν υπολόγισε όμως σωστά τις αποστάσεις με αποτέλεσμα το τρένο να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει.

Δύο φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του κατάφεραν να σωθούν, όμως μέσα στον πανικό τους έφυγαν, χωρίς να ζητήσουν βοήθεια.

Τις αρχές κάλεσε ο μηχανοδηγός του τρένου, ο οποίος σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσε για το τραγικό δυστύχημα.

Όπως κατέθεσε, εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το τρένο, αλλά η ταχύτητα ήταν μεγάλη και η απόσταση μικρή.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ακόμα ότι στο σημείο ο φωτισμός είναι περιορισμένος και πιθανόν το αγόρι να μην κατάλαβε πόσο κοντά ήταν το τρένο. 

STAR.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE