ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03 στα Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα, στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε εμπορικό όχημα μάρκας Opel Astra  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά την εκκλησία Απ. Βαρνάβα στα Πολεμίδια Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:50.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από πυρκαγιά σε σωρό από καιόμενα ξύλα και σπρώχτηκε από ομάδα ανηλίκων στην πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη ανήλικων. Τη  υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE