ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αρρωστημένος» 25χρονος ζητούσε από 9χρονο αγοράκι γυμνές φωτογραφίες μέσω Facebook

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αρρωστημένος» 25χρονος  ζητούσε από 9χρονο αγοράκι γυμνές φωτογραφίες μέσω Facebook

Νέα υπόθεση παράνομης κατοχής παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 25χρονος φέρεται να ζήτησε και να αντάλλαξε διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές φωτογραφίες με ανήλικο ηλικίας μόλις 9 ετών!.

Το πρωί της Κυριακής 19/3, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα στην οικία του 25χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο 25χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top