ΕΓΚΩΜΗ: Πυροβόλησαν δυο φορές την κεντρική είσοδο του 66χρονου – Ζημιές και στο σαλόνι

ΕΓΚΩΜΗ: Πυροβόλησαν δυο φορές την κεντρική είσοδο του 66χρονου – Ζημιές και στο σαλόνι

Πυροβολισμοί έπληξαν τα ξημερώματα της Δευτέρας την οικία 66χρονου, στη Λευκωσία, προκαλώντας ζημιές σε εξωτερική πόρτα της οικίας.

Οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν γύρω στις 2:20π.μ.. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, εναντίον της οικίας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί, οι οποίοι πιθανόν να προήλθαν από κυνηγετικό όπλο και οι οποίοι προκάλεσαν ζημιά σε αλουμινένια, συρόμενη πόρτα του σαλονιού της οικίας. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΓΚΩΜΗ: Έπεσαν πυροβολισμοί – Αποκλείστηκε η σκηνή

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE