ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκαναν σκουπιδότοπο περιοχή του Αναλυόντα - «Όποιος θέλει πετάσσει τα σκουπίδια του εκεί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκαναν σκουπιδότοπο περιοχή του Αναλυόντα - «Όποιος θέλει πετάσσει τα σκουπίδια του εκεί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταστρέφουν το ίδιο τους το περιβάλλον. Ο λόγος για τους κατοίκους του Αναλυόντα που έχουν δημιουργήσει εστία μολύνσεων με την ρίψη σκυβάλλων σε ποταμό που γειτνιάζει με το χωριό τους.

Της Χρύσως Καλούδη

Για την ακρίβεια, πετούν απορρίματα στην περιοχή Καταλυόντας που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την κατοικημένη περιοχή. Οι πιο πάνω καταγγελίες ήρθαν εις γνώσιν μας και τις επιβεβαιώσαμε. Επισκεφτήκαμε τον εν λόγω χώρο και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πως η περιοχή αποτελεί πηγή κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Άτομα που διαμένουν σε κοντινή απόσταση από το χωριό Καταλυόντας, παραπονιούνται για την εστία μολύνσεων που έχει δημιουργηθεί σε ποταμό, από τους κάτοικους του Αναλυόντα.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι καλυμμένος με πινακίδα η οποία αναγράφει «Απαγορεύεται η ρίψη σκυβάλων». Παρ’ όλα αυτά όμως κανένας δεν δίστασε να πετάξει τα απόβλητά του. Στον χώρο εντοπίζεις από μπάζα, μέχρι φθαρτά και παλιές ηλεκτρονικές συσκευές.

Πηγή του ThemaOnline αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουν καταντήσει την περιοχή Καταλυόντα ένα χάος. Μέσα στον ποταμό έσιει ό,τι φανταστείς». 

«Όποιος θέλει πετάσσει τα σκουπίδια του εκεί», τονίζει παραπονούμενη. 

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, η κατάσταση «μπορεί να προκαλέσει και διάφορες μολύνσεις στους κάτοικους, αφού βρίσκεται μόλις κάτι μέτρα από την κατοικημένη περιοχή». 

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top