ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Κατέθεσαν «Τσιάκκας» και «Σήφης» - Ήξεραν μόνο ότι ο «Μπένης» ήθελε να τους κάνει κακό

Φονικό Αγ. Νάπας: Κατέθεσαν «Τσιάκκας» και «Σήφης» -  Ήξεραν μόνο ότι ο «Μπένης» ήθελε να τους κάνει κακό

Κατέθεσαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου την Τετάρτη (22/3) οι Χρίστος Δημητρίου (Τσιάκκας) και Ιωσήφ Ιωσήφ (Σήφης) σχετικά με το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου και τον Jani Vogli έναν εκ των δραστών.

Στις καταθέσεις τους αμφότεροι Τσιάκκας και Σήφης δήλωσαν ότι ήταν εις γνώσιν τους, ότι ένας εκ των κατηγορουμένων για το φονικό, ο Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπένης, ήθελε να τους κάνει κακό.

Και οι δυο ανέφεραν πως δεν ήξεραν ούτε το λόγο που ο «Μπένης» ήθελε να τους κάνει κακό, ούτε τον χρόνο, ούτε και τον τρόπο.

Επίσης ο «Σήφης» δήλωσε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι δεν γνώριζε κανένα από τα εμπλεκόμενα άτομα του φονικού παρά μόνο τον Μάριο Χριστοδούλου και την σύζυγο του Σοφία Γρηγορίου.

Υπενθυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι για το τετραπλό φονικό είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο Καλοψιδιώτης είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη του Castle και πρώην πρόεδρο της Αγ. Νάπας, σύμφωνα με την υπεράσπιση

 Φονικό Αγ. Νάπας: Ο Καλοψιδιώτης είχε επισκεφθεί τον Πένταυκα στο Toga Toga για να ζητήσει τον λόγο – Υπήρξε ξυλοδαρμός

Φονικό Αγ. Νάπας: Εμφανή τα συναισθήματα της μητέρας του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη - Καταθέτει και ο εγγονός της

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top