ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Η ώρα του μάρτυρα κατηγορίας – Καταθέτει ο Πάμπος Ανδρέου

Φονικό Αγ. Νάπας: Η ώρα του μάρτυρα κατηγορίας – Καταθέτει ο Πάμπος Ανδρέου

Η ώρα της κατάθεσης του βασικότερου μάρτυρα κατηγορίας Χαράλαμπου Ανδρέου για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, πλησιάζει.

Στην δικαστική διαδικασία της Τετάρτης 22/03  έγινε αναφορά στους υπόλοιπούς μάρτυρες κατηγορίας που έμειναν να καταθέσουν.

Από την πλευρά της η Κατηγορούσα Αρχή ανέφερε πως ο βασικότερος μάρτυρας της υπόθεσης είναι ο 32χρονος έκτακτος αγροπυροσβέστης, Χαράλαμπος Ανδρέου.

Μάλιστα, επισήμανε στους συνηγόρους υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων να ετοιμαστούν, καθώς ο Ανδρέου αναμένεται να καταθέσει την ερχομένη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Παναγιώτη Πένταυκα, Νίκος Δημητρίου, ανέφερε στο δικαστήριο ότι δέχεται ωςε παραδεκτές όλες τις καταθέσεις που έγιναν. Προφανώς, θεωρεί ότι αυτές δεν βαρύνουν τη θέση του πελάτη του.

Θυμίζουμε πως το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου επέβαλε ποινή δια βίου φυλάκισης στον Χαράλαμπο Ανδρέου, 32 χρόνων, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στις 20 κατηγορίες που αντιμετώπιζε και αφορούσαν μεταξύ άλλων το φόνο των Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου, καθώς και Jani Vogli.

Να σημειώσουμε πως στη διαδικασία της Τετάρτης (22/3) κατέθεσαν οι δυο φίλοι του Αλέξη Μαυρομιχάλη, Ιωσήφ Ιωσήφ «Σήφης» και Χρίστος Δημητρίου «Τσιάκκας».

Μάλιστα, στις καταθέσεις τους οι δυο ανέφεραν πως δεν ήξεραν ούτε το λόγο που ο «Μπένης» ήθελε να τους κάνει κακό, ούτε τον χρόνο, ούτε και τον τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονικό Αγ. Νάπας: Κατέθεσαν «Τσιάκκας» και «Σήφης» - Ήξεραν μόνο ότι ο «Μπένης» ήθελε να τους κάνει κακό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top