ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θα περάσει τα γεράματα στην φυλακή ο καταδικασθείς από την Βάσα Κελλακίου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Θα περάσει τα γεράματα στην φυλακή ο καταδικασθείς από την Βάσα Κελλακίου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Θα γεροκομηθεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα ο καταδικασθείς άντρας από το χωριό της Επαρχίας Λεμεσού.

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδίκασε την Πεμπτη 23/03 το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, 70χρονο από την επαρχία Λεμεσού, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Θυμίζουμε πως στις 17 Μαΐου του 2016, η ΥΚΑΝ πέρασε χειροπέδες στον 70χρονο αφού εντόπισε να καλλιεργεί συνολικά 79 δενδρύλια κάνναβης και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης στα υποστατικά του.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έλεγχο στην οικία του 70χρόνου στη Βάσα Κελλακίου, καθώς και στην οικία του στην πόλη της Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 79 φυτά κάνναβης, ύψους από 2 μέχρι 90 εκατοστά, καθώς και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε πλαστικά δοχεία.

Ανακρινόμενος ο 70χρόνος παραδέχτηκε την κατοχή των ναρκωτικών. Μάλιστα ανέφερε ότι τα ναρκωτικά τα καλλιεργούσε για δική του χρήση, ενώ εδινε και σε φίλους του.

Ο 70χρονος συνταξιούχος, απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 70χρονος παντρεύτηκε και χώρισε 4 φορές, ενώ φημολογείται ότι γιος τους είναι ο περίεργος άνδρας με τα άσπρα που στέκεται συχνά, διαμαρτυρόμενος στα φώτα του «Καλησπέρα» στην είσοδο της Λευκωσίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top