ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η «Μηχανή του Χρόνου» στο ΡΙΚ - VIDEO

Η «Μηχανή του Χρόνου» στο ΡΙΚ - VIDEO

Στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ ήταν καλεσμένος ο Χρίστος Βασιλόπουλος, παρουσιαστής και ερευνητής της τηλεοπτική σειράς «Μηχανή του Χρόνου».

Σειρά, της οποίας τα δικαιώματα προβολών αγόρασε πρόσφατα το ΡΙΚ, ενώ οι μεταδόσεις της από το κρατικό κανάλι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αναφερόμενος στην θεματολογία της εκπομπής, ο κύριος Βασιλόπουλος ανέφερε πως «οι ιστορίες που επεξεργαζόμαστε πάντα περιέχουν κάποια έκπληξη. Αν είναι να λέμε αυτά που λέει το ίντερνετ και η εγκυκλοπαίδεια ‘Δομή’ θα ήμασταν απλά μια εκπομπή που θα επαναλάμβανε». 

«Η ιδέα είναι να κάνουμε ρεπορτάζ. Δηλαδή να λύσουμε την δική μας περιέργεια γιατί συνέβησαν αυτά που συνέβησαν». 

Αναφερόμενος στην πρόσφατη εκπομπή της Μηχανής του Χρόνου, «Πειρατές», ο κύριος Βασιλόπουλος ανέφερε πως ήταν ένα θέμα-έκπληξη και που αρχικά αποθάρρυνε την ομάδα της εκπομπής, καθώς δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Με την έρευνα όμως της ομάδας της εκπομπής, «ανακαλύφθηκε» μια παράμετρος του ελλαδικού χώρου που δεν ήταν ιδιαίτερα φωτισμένη και όμως αναδείχθηκε ένα κομμάτι της ελληνικής ιστορίας που τελικά συνδέθηκε με την απελευθέρωση και το 1821.

Μιλώντας για την ιστορία της Κύπρου, ο κύριος Βασιλόπουλος, έκανε αναφορά στην κυπριακή έκδοση της ιστοσελίδας της Μηχανής του Χρόνου, «mixanitouxronou.com.cy». Ιστοσελίδα η οποία είναι ενταγμένη στον όμιλο μας «World News Media» και αναδεικνύει ενδιαφέρουσες πλευρές της κυπριακής ιστορίας και παράδοσης που πολλοί αγνοούν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top