Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Τουρκοκύπριας που έπεσε νεκρή στο Λονδίνο – Φαίνεται να πέρασε από πάνω της λεωφορείο

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Τουρκοκύπριας που έπεσε νεκρή στο Λονδίνο – Φαίνεται να πέρασε από πάνω της λεωφορείο

Ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς, που ήταν ο απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, ήταν η 43χρονη Αΐσα Αχμέτ Φρέιντ.

Η άτυχη γυναίκα, την ώρα της επίθεσης, ήταν στον δρόμο και πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, όπου δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο από τον μακελάρη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η άτυχη Αΐσα, βρέθηκε ξαπλωμένη αναίσθητη στον δρόμο, κάτω από τις ρόδες λεωφορείου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο πατέρας της είναι Τουρκοκύπριος ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Ισπανία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκοκυπριακής καταγωγής η 43χρονη που έχασε τη ζωή της στο Γουέστμινστερ - Πήγε να πάρει τις κόρες της από το σχολείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht