ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Τι είπε στην κατάθεση για τις σχέσεις του με τον «Μπένη» ο Χρίστος «Τσιάκκας» - «Έχει εχθρική στάση...»

Φονικό Αγ. Νάπας: Τι είπε στην κατάθεση για τις σχέσεις του με τον «Μπένη» ο Χρίστος «Τσιάκκας» - «Έχει εχθρική στάση...»

Οι σχέσεις του με τον εκ των κατηγορούμενων για την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας Μάριου Χριστοδούλου («Μπένη»), ήταν το πιο ενδιαφέρον σημείο της κατάθεσης του Χρίστου Δημητρίου, γνωστού ως Τσιάκκα.

Την Τετάρτη (22/03) ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο «Τσιάκκας» ανέγνωσε την κατάθεση που είχε δώσει όταν κλήθηκε από την Αστυνομία να πει τις θέσεις του, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης του άγριου φονικού της 23ης Ιουνίου του 2016.

Ο Χρίστος Δημητρίου επιβεβαίωσε τις κακές του σχέσεις με τον «Μπένη». Είπε χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έκοψε επαφές μαζί του, παρόλο που είχαν φιλικές σχέσεις. Πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να αναφερθεί στους λόγους. Σε άλλο σημείο είπε στους ανακριτές ότι δεν ξέρει γιατί ο «Μπένης» έχει διαφορές μαζί του. Επιβεβαίωσε ωστόσο την πληροφορία που ανέφερε ότι ο Μάριος Χριστοδούλου ήθελε να κάνει κακό στον ίδιο, στον Ιωσήφ και στον Μαυρομιχάλη.

Για την Σοφία Γρηγορίου είπε ότι την είχε δει 2-3 φορές στην Κακοπετριά.

Παραθέτουμε τα επίμαχα σημεία της κατάθεσής του:
 

•    «Τον Μάριο Χριστοδούλου που τον φωνάζουν Μπένη τον γνωρίζω από τον καιρό που ήμασταν μωρά. Μέχρι πριν πέντε χρόνια ήμασταν φίλοι αλλά μετά διακόψαμε επαφές. Ο Μπένης που με ρωτάς έχει εχθρική στάση εναντίον μου για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω. Την Σοφία Γρηγορίου που με τωράς την γνωρίζω γιατί την είδα δυο με τρεις φορές στην Κακοπετριά...».

•    «Γνώριζα ότι ο Μπένης ήθελε να κάμει κακό σε μένα, τον Αλέξη και τον Σήφη αλλά δεν ήξερα με ποιόν τρόπο και τι θα έκανε. Δεν ξέρω γιατί ο Μπένης έχει διαφορές μαζί μου, ρωτήστε τον ίδιο να σας πει». 

Θύματα της δολοφονικής επίθεσης της 23ης Ιουνίου του 2016 ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Jani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top