ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΑΡΝΑΚΑ: Νηπιαγωγείο έδιωξε με τον τρόπο του οικογένεια: «Δεν υπάρχει ασφάλεια– Δεν μας έδωσαν ποτέ απόδειξη»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΑΡΝΑΚΑ: Νηπιαγωγείο έδιωξε με τον τρόπο του οικογένεια: «Δεν υπάρχει ασφάλεια– Δεν μας έδωσαν ποτέ απόδειξη»

Μια εβδομάδα ήταν αρκετή για την μητέρα ενός παιδιού για να καταλάβει ότι το νηπιαγωγείο που επέλεξαν με τον σύζυγό της, δεν έχριζε της απαραίτητης εμπιστοσύνης…

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 13/3, μητέρα πήρε το παιδί της σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην επαρχεία Λάρνακας, όπου εκεί συνάντησε την διευθύντρια του παιδικού σταθμού για να διευθετήσουν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, ενημέρωσε από πριν την μητέρα, ότι θα έπρεπε να προπληρώσει 100 ευρώ, συν 10 ευρώ για την εγγραφή, για ένα μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μητέρα, ζήτησε από την διεύθυνση, απόδειξη για το ποσό το οποίο θα πληρώσει, αφού είναι σαν αρχή της οικογένειάς της, όπως αναφέρει, για ό, τι πληρώνει, να έχει και την απόδειξή του, κάτι όμως που δεν της δόθηκε ποτέ.

Η μητέρα, αρχικά προσπέρασε το γεγονός, ότι δηλαδή δεν της δόθηκε απόδειξη και συζήτησε με την υπεύθυνη, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο είναι ασφαλείς το νηπιαγωγείο, οι υποσχέσεις όμως της διεύθυνσης στο τέλος αποδείχθηκαν αναληθές.

Είχε προσέξει, όπως αναφέρει, ότι η αυλή του παιδικού σταθμού, δεν ήταν αρκετά ασφαλείς και δεν υπήρχε η απαραίτητη επιτήρηση, «μπορούσε να μπει ο οποιοσδήποτε μέσα, αφού η καγκελόπορτα δεν είχε σύρτη και πολλές φορές δεν έβλεπε κανείς», μας ανέφερε.

Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, το οποίο προκάλεσε την απορία της συγκεκριμένης μητέρας ήταν ότι, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, κάθε φορά που έφτανε η ώρα για να πάνε στο σχολείο ή να σχολάσουν τα παιδιά, ήταν πάνω από τις κάμερες ασφαλείας που εμπλουτίζουν τον σταθμό, έβλεπε ποιος γονέας ήταν στην πόρτα και έβγαινε αυτή για να πάρει το παιδί ή το έβγαζε έξω, ώστε να το πάρουν.

Όπως μας ανέφερε η καταγγέλλουσα, δεν επέτρεπε στους γονείς να εισέλθουν στο κτήριο, με την δικαιολογία ότι, θα αναστατωθούν τα παιδιά.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι πως, το παιδί της παραπονούμενης είχε τα γενέθλιά του στις 18/3 και ήθελε να του κάνει έκπληξη στο νηπιαγωγείο την Παρασκευή 17/3 η μητέρα του, όμως και πάλι η διευθύντρια του σταθμού της απαγόρευσε την είσοδο.

Η καταγγέλλουσα, αποφάσισε μετά το τελευταίο συμβάν, με τα γενέθλια του παιδιού της δηλαδή, πως αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι και δεν θα ξαναπήγαινε το παιδί της στον εν λόγω παιδικό σταθμό, έτσι ζήτησε ξανά την απόδειξη της πληρωμής της, χωρίς όμως αποτέλεσμα και πάλι, ενώ να αξίζει να αναφερθεί ότι, η διευθύντρια μάλιστα δεν απαντούσε καν στα τηλεφωνήματα των δύο γονιών.

Η υπόθεση έχει ήδη καταγγελθεί στο γραφείο ευημερίας και στον φόρο εισοδήματος από την παραπονούμενη, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ενώ να σημειωθεί ότι, αρχικά η γυναίκα, είχε επικοινωνήσει με διάφορους φορείς, όμως έπαιρνε αρνητική απάντηση, με δικαιολογία ότι δεν ήταν οι αρμόδιοι γι’ αυτή την υπόθεση.

Είναι απόλυτα λογικό, οι γονείς να έχουν τους ενδοιασμούς τους σε διάφορα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους, ειδικά όταν αυτά είναι σε τόσο μικρή ηλικία. Ελπίζουμε ότι, αφού πλέον την υπόθεση έχουν αναλάβει αρμόδια σώματα, να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω απ’ αυτήν, ώστε να μην υπάρξουν κι άλλα «θύματα».

*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top