ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλειψε από το σπίτι της για μια ώρα και της το «σήκωσαν» - Πάνω από €40 χιλιάδες η λεία των δραστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλειψε από το σπίτι της για μια ώρα και της το «σήκωσαν» - Πάνω από €40 χιλιάδες η λεία των δραστών

Μόνο μια ώρα ήταν αρκετή για να της κάνουν του σπίτι άνω κάτω.

Ληστεία με λεία αντικείμενα αξίας €46,000 έγινε το βράδυ του Σαββάτου 25/3, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι διέρρηξαν οικία Ρωσίδας, στην Μουταγιάκα, η οποία εκείνη την στιγμή απουσίαζε. 

Η γυναίκα έφυγε από την οικία της για μόλις μία ώρα και με την επιστροφή της, αντιλήφθηκε την παραβίαση του σπιτιού της και την κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων.

Από την οικία κλάπηκαν χρυσαφικά, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή και άλλες ηλεκτρικές συσκευές. 

Η οικία διαθέτει σύστημα συναγερμού, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο την ώρα της διάρρηξης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE