Τίποτα δεν την σταματά! Η Αρναούτη προκαλεί ξανά τρολάροντας τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τίποτα δεν την σταματά! Η Αρναούτη προκαλεί ξανά τρολάροντας τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα και μετά το κάλεσμα της από τον εισαγγελέα, συνεχίζει να «οργιάζει» μέσω Facebook…

Τίποτα δεν φαίνεται να λογαριάζει η Μήνα Αρναούτη και για μια ακόμα φορά, εμφανίζεται μέσω Facebook, ποστάροντας αυτή τη φορά, εικόνες από τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη.

Το ποστ της όμως, δεν είχε πρόθεση ούτε να κολακεύσει τους στοίχους ούτε να τους αφιερώσει κάπου, αλλά, να ειρωνευτεί και να σχολιάσει την ορθογραφία του δημιουργού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Παντελίδη: Στον εισαγγελέα Μίνα και Φρόσω! Τι αποδείχτηκε;

Υπόθεση Παντελίδη: Γιατί η Μίνα δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εισαγγελέα ως ύποπτη για ψευδορκία;​

Θυμίζουμε ότι, η Φρόσω Κυριάκου και η Μήνα Αρναούτη , καλέστηκαν την περασμένη Πέμπτη 23/3 από τον εισαγγελέα, η πρώτη  προκειμένου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα και τη δεύτερη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE