Απίστευτο! Γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια έφτασε στα κατεχόμενα για να πάρει την «υπηκοότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο! Γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια έφτασε στα κατεχόμενα για να πάρει την «υπηκοότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η 71χρονη σούπερ σταρ, όπως θεωρείται στη χώρα της, τραγουδίστρια της Τουρκίας Αζντά Πεκκάν βρέθηκε την Δευτέρα 27/3 στα κατεχόμενα και σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα της Κίπρις Ποστασί συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες της Τουρκίας που θέλουν να πάρουν την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους.

Η Πεκκάν συναντήθηκε πρώτα με τον “υπουργό συγκοινωνιών”, Κεμάλ Ντουρούστ με τη συνοδεία του οποίου μετέβη στο “πρωθυπουργικό γραφείο” όπου είχε συνάντηση με τον Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η Πεκκάν του είπε “να μην σε πιάνει το μάτι” και του καρφίτσωσε ένα μάτι βασκανίας στο πέτο του σακακιού, με τον Οζγκιουργκιούν να χαμογελά.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, την Τουρκάλα τραγουδίστρια βοηθά για να πάρει την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους, ο γνωστός στα κατεχόμενα επιχειρηματίας Μπουλούτ Ακατζιάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE