ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στο σπίτι του… ουρεί πλέον ο διευθυντής του δημοτικού – Αναγκαστική άδεια του επέβαλε το Υπουργείο

Στο σπίτι του… ουρεί πλέον ο διευθυντής του δημοτικού – Αναγκαστική άδεια του επέβαλε το Υπουργείο

Σπίτι του «έστειλε» το Υπουργείο Παιδείας, με αναγκαστική άδεια, τον διευθυντή του περιφερειακού δημοτικού σχολείου, που ουρούσε μπροστά στους μαθητές της Στ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Από την οικία του μπορεί να ουρεί μακριά από την «εποπτεία» άλλων ο  διευθυντής του δημοτικού σχολείου που πήρε επτά μαθητές της Στ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου, εν ώρα μαθήματος, όπου και τους μετέφερε σε εκκλησία που βρίσκεται σε αρκετή απόσταση από το σχολείο για να «καθαρίσουν» τον χώρο της εκκλησίας. 

Αντί όμως να καθαρίσουν το προαύλιο της εκκλησίας, τους έβαλε να μαζέψουν αγρέλια για δική του χρήση. Σε κάποια στιγμή μάλιστα κατέβασε το παντελόνι του μπροστά στα παιδιά, χωρίς καμία κάλυψη, για να ουρήσει με αποτέλεσμα οι μικροί να βρεθούν αντιμέτωποι στη «θέα» των γεννητικών οργάνων του διευθυντή τους και των οπίσθιων του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο υπάρχει πυκνή άγρια βλάστηση και απότομοι βράχοι.

Ο Σύνδεσμος Γονέων με επιστολή του προς λειτουργό του Υπουργείου, κατήγγειλε την στάση του διευθυντή καταλογίζοντάς του ανεύθυνη επιτήρηση και απρεπή συμπεριφορά ενώ μάλιστα ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του διευθυντή από σχολείο αλλά και από την εκπαίδευση.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πολίτης» ο Αναπληρωτής διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Χρίστος Χατζηαθανασίου, «το Υπουργείο Παιδείας θεωρεί ότι το θέμα χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης και συνεπώς τυγχάνει του πρέποντος χειρισμού». 

Στη συνέχεια είπε στην εφημερίδα πως «Δεν χρειάζεται το θέμα να πάρει υπερβολική δημοσιότητα, σε πολύ λίγο χρόνο θα οριστικοποιήσουμε το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να έχουν όλα αίσιο τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Διευθυντής πήρε παιδιά Δημοτικού για να μαζέψουν αγρέλια – Δεν άντεξε και ούρησε μπροστά τους! – Τα είδαν «όλα» τα παιδιά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top