ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Συγκλονίζουν τα post στο Facebook των ανήλικων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Ελλάδα- «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Συγκλονίζουν τα post στο Facebook των ανήλικων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Ελλάδα- «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θρήνο αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 28/3 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα μέσα σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα, να χάσουν την ζωή τους τρεις 17χρονοι, και ένας 19χρονος. Ένα ακόμα 17χρονο παιδί, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει, είναι το προφητικό post που είχε ανεβάσει στο Facebook του, ο 19χρονος το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με τραγικό τρόπο. 

Όπως βλέπετε, ο 19χρονος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία οδηγεί, συνοδεύοντας τη με το σχόλιο:

Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα

Συγκλονιστική είναι όμως και η φωτογραφία που είχε δημοσιεύει ο 19χρονος στο Facebook του, μόλις μερικές ημέρες πριν σκοτωθεί. Όπως βλέπετε, ο αδικοχαμένος νεαρός είχε ανεβάσει στις 24 Μαρτίου μια κλήση των 450 ευρώ που έφαγε από την αστυνομία, επειδή οδηγούσε χωρίς άδεια και κράνος, γράφοντας: "Γαμ* την αστυνομία"

Το χρονικό της τραγωδίας:

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος, χωρίς να έχει δίπλωμα, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια σε περίφραξη.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ένα πέμπτο μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 17χρονος τραυματίας που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ ήταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και την ώρα που έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική είχε ήδη μετακινηθεί μέσα στο ασθενοφόρο.

Σημειώνει ακόμα ότι το αυτοκίνητο ήταν ένα Volvo σεντάν, πιθανόν μοντέλο S40, ενώ κανείς από τους επιβαίνοντες δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού μάλιστα χρειάστηκε μόνο για τον οδηγό και για το άτομο που καθόταν ακριβώς από πίσω του.

Φίλοι από το δημοτικό οι νεαροί

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι ήταν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή μαζί. Ηταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο. Ωστόσο, η μοιραία βόλτα τούς στοίχισε τη ζωή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία! Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα - Πέμπτος επιβάτης σοβαρά τραυματισμένος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top