ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Θεοχάρους: Mε έναν υποψήφιο θα κατέλθει ο «ενδιάμεσος»

Ε. Θεοχάρους: Mε έναν υποψήφιο θα κατέλθει ο «ενδιάμεσος»

Τη θέση ότι η συνάντηση των πέντε κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ) είναι αναγκαία το συντομότερο δυνατόν, διατυπώνει με δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η εβρισκόμενη αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Η κ. Θεοχάρους αναφέρει ότι σε αυτήν τη συνάντηση η ατζέντα θα πρέπει να περιλαμβάνει δυο θέματα:

- Τον καθορισμό των κριτηρίων για την επιλογή προεδρικού υποψηφίου και

- Τη διαμόρφωση της Κοινής Διακήρυξης των "πέντε".

Κληθείσα να διευκρινίσει σημερινές δηλώσεις της στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ περί συνάντησης των πέντε κομμάτων το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης είπε ότι αυτό θα εξυπηρετούσε ώστε και η ίδια να είναι παρούσα, μιας και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί από τις Βρυξέλλες στην Κροατία με την ιδιότητα του εισηγητή της ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.

"Αν αποφασιστεί η συνάντηση να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου, τότε έχω ήδη δηλώσει ότι την Αλληλεγγύη θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος μας,  Πόλυς Παλλήκαρος", συμπλήρωσε.

Σε παρατήρηση ότι φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες στην εξεύρεση κοινού υποψηφίου του "ενδιάμεσου", η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης εμφανίστηκε βέβαιη ότι τα πέντε κόμματα θα κατέλθουν τις Προεδρικές Εκλογές με έναν υποψήφιο.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top