ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Δημητρίου: «Δεν ήταν μυστικό το δείπνο Αβέρωφ και Ακιντζί επειδή…» - Ο ΔΗΣΥ δεν θα αποκαλύψει ποτέ πού έγινε - VIDEO

Δ. Δημητρίου: «Δεν ήταν μυστικό το δείπνο Αβέρωφ  και Ακιντζί επειδή…» - Ο ΔΗΣΥ δεν θα αποκαλύψει ποτέ πού έγινε - VIDEO

Μυστικού δείπνου συνέχεια έχουμε στον δημόσιο διάλογο, μιας και ο ΔΗΣΥ δια των βουλευτών και των στελεχών του διαψεύδουν απλώς, χωρίς να προσδιορίζουν πού διαμείφθηκε τελικώς η συνάντηση Αβέρωφ και Ακιντζί.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Μάλιστα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha («Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα») υποστήριξε ότι το δείπνο εν τέλει, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται καν ως μυστικό μιας και αυτός που έπρεπε να το ξέρει, το ήξερε. Ξεκαθάρισε ότι εννοεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την διαφωνία μας με την θέση αυτή, καθώς με τον όρο «μυστικό» εννοούμε την μυστική διπλωματία, που στις διεθνείς σχέσεις ως έννοια χρησιμοποιείται όταν αυτή δεν δημοσιοποιείται προς τον λαό και δεν παίζει ρόλο κατά πόσον το γνωρίζει ο εκάστοτε Πρόεδρος.

Ακόμη, λοιπόν, και αν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον κ. Ακιντζί κι αυτή δεν δημοσιοποιείτο, τότε πάλι θα μιλούσαμε για μυστική διπλωματία μέσω του αόρατου καναλιού επικοινωνίας. Μιας επικοινωνίας στην οποία οι πολίτες δεν θα είχαν πρόσβαση δια μέσω των Μ.Μ.Ε ή έστω μιας ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης.

Τώρα, αναφορικά με το αν έγινε η μυστική συνάντηση στο ψευδοπροεδρικό των κατεχομένων όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Μilliyet, ο ΔΗΣΥ δεν θα επανέλθει όσο κι αν δημοσιογράφοι, πολίτες και πολιτικοί ρωτούν επίμονα.

Αυτό ξεκαθαρίζει η Πινδάρου αλλά και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ μένοντας ασφαλώς στην διάψευση και τίποτα περισσότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μilliyet για δείπνο Αβέρωφ: «Πώς πηγαίνεις σε ένα παράνομο προεδρικό;» - Απάντησε ο ίδιος με επίθεση στον Τάσσο

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top