LIFESTYLE

Έσκασε η πρώτη αποχώρηση από το «Star Academy»! Φεύγει μόνιμα στο Παρίσι

Έσκασε η πρώτη αποχώρηση από το «Star Academy»! Φεύγει μόνιμα στο Παρίσι

Κι όμως η πρώτη αποχώρηση από το Star Academy δεν είναι από παίκτη αλλά από καθηγήτρια.

Ενώ όλοι στην παρουσίαση είδαμε την Χρύσα Ρώπα, καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή του σόου να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, δύο βδομάδες σχεδόν μετά δεν έχει διδάξει ποτέ τους σπουδαστές-διαγωνιζόμενους, κάτι που πυροδότησε φήμες για την αποχώρησή της.

Λίγες μέρες αργότερα η Χρύσα Ρώπα μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το Star Academy. «Ναι αποχώρησα» αναφέρει και προσθέτει: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά - και στο παρελθόν έχω φύγει και έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα».

Η ηθοποιός αναφέρει ότι σίγουρα θα λείπει το Πάσχα, αλλά και όλο το καλοκαίρι.

xrisa ropa star academy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top