LIFESTYLE

Κρίμα: Κόπηκε άλλη μια εκπομπή στην Κυπριακή τηλεόραση – Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσω των social media

Κρίμα: Κόπηκε άλλη μια εκπομπή στην Κυπριακή τηλεόραση – Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσω των social media

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου η μάχιμη δημοσιογράφος με την πολιτική ενημερωτική εκπομπή ΒΕΤΟ έθετε επί τάπητος όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, με αιχμηρό και καυστικό λόγο, ωστόσο φαίνεται πως παρά το καλό «προϊόν» τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Ο λόγος φυσικά για την Αιμιλία Κενεβέζου, η οποία πληροφορήθηκε προφανώς πως ο σταθμός αποφάσισε το πρόωρο τέλος της εκπομπής λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και ενημέρωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα ποσοστά π στα δυναμικά κοινά παίζουν πλέον τον καθοριστικό ρόλο για αυτό και βλέπουμε συχνά σταθμούς να «κατεβάζουν» προγράμματα με δουλεμένο περιεχόμενο και επίπεδο όπως το «ΒΕΤΟ» αλλά και πριν από ένα περίπου μήνα το «ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ».

Δείτε τι έγραψε η Αιμιλία Κενεβέζου και τα μηνύματα που έλαβε από Νικο Συμεού και Μαρία Σαββίδου

betootiorri2.jpg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top