Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη! Γιατί απογόρευσαν τις επισκέψεις στο νοσοκομείο;

Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη! Γιατί απογόρευσαν τις επισκέψεις στο νοσοκομείο;

Τόσο οι γιατροί, όσο και οι οικείοι του αναφέρουν: «Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα».

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Η μάχη του δημοφιλούς ηθοποιού με τον καρκίνο είναι σκληρή και οι στενοί συγγενείς και φίλοι που την παρακολουθούν από κοντά, ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε δημοσίευμα της, τονίζοντας ότι οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Ψάλτης, αντιμετωπίζουν την κατάστασή του κυρίως με παρηγορητικό τρόπο, ώστε να μην πονάει, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο του καρκίνου.

Μάλιστα, σημειώνει η εφημερίδα, αρκετές στιγμές ο δημοφιλής κωμικός πέφτει σε βύθιση, χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον και γι΄αυτόν τον λόγο έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο οι επισκέψεις στο δωμάτιό του, στον 6ο όροφο του νοσοκομείου. «Δεν έχει νόημα πλέον να γίνεται "παρέλαση" θαυμαστών, φίλων και συναδέλφων του στο νοσοκομείο και μάλιστα τις βραδινές ώρες», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το οικείο περιβάλλον του καλλιτέχνη, τονίζοντας πως: «Στην περίπτωσή του δεν βοηθούν πλέον οι επαφές, αφού η μάχη με τον καρκίνο είναι σκληρή και μόνο ένα θαύμα θα μπρέσει να αναστρέψει την κατάσταση...».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE