Έτρεξαν για τη άτυχη Μυρτώ - Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου και η προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεξαν για τη άτυχη Μυρτώ - Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου και η προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mία εκδήλωση που συγκίνησε και που ο κόσμος της Καλαμάτας αγκάλιασε πραγματικά.

O Αθλητικός σύλλογος Ακρίτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσαν ένα διήμερο εκδηλώσεων με την ονομασία Messinia Street Relays και σύνθημα ''τρέχουμε για την Μυρτώ...''.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη Μυρτώ, στο άτυχο κορίτσι που το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτεια της στον νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Πέντε χρόνια αργότερα τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος.

 Η ίδια βρέθηκε συνοδευόμενη από την μητέρα της στην Καλαμάτα όπου και της προσφέρθηκε ένα μηχάνημα οξυγόνου, μία προσφορά αγάπης. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.

Να θυμίσουμε ότι η Μυρτώ, είχε κακοποιηθεί το 2012, από 19χρονο Πακιστανό, ο οποίος, στην προσπάθειά του να της κλέψει το κινητό, τελικά την κτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα 5 κιλών και την βίασε. Η Μυρτώ τότε ήταν 15 ετών. 

Από best-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE