ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτό παράθυρο να στηριχθεί ο Λιλλήκας στις Προεδρικές, άφησε ο Άντρος Κυπριανού – «Δεν αποκλείω…» - VIDEO

Ανοιχτό παράθυρο να στηριχθεί ο Λιλλήκας στις Προεδρικές, άφησε ο Άντρος Κυπριανού – «Δεν αποκλείω…» - VIDEO

Ο γ.γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του extra «7 ημέρες Κύπρος» δίνοντας τις δικές του απαντήσεις στους δημοσιογράφους του σταθμού για μια σειρά από ζητήματα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σε μια πολύ ζωηρή συζήτηση η οποία διήρκησε πάνω από μια ώρα και τριάντα λεπτά, ο κ. Κυπριανού μίλησε κυρίως για τις θέσεις του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό αλλά και τις Προεδρικές Εκλογές.

Σε ερώτηση αν το ΑΚΕΛ ενδέχεται να στηρίξει τον κ. Λιλλήκα, ο κ. Κυπριανού, επέλεξε να απαντήσει διπλωματικά αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε και να διαψεύδει οτιδήποτε.

Ο ίδιος θωρακίστηκε πίσω από τις αποφάσεις που θα ληφθούν συλλογικά το καλοκαίρι ενώ την ίδια ώρα απέκλεισε το ενδεχόμενο το κόμμα να στηρίξει υποψήφιο του ΔΗΣΥ.

Επίσης εξέφρασε την σιγουριά ότι τον υποψήφιο που θα στηρίξει το ΑΚΕΛ αυτός θα περάσει και στον Β’ γύρο των Προεδρικών.  

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top