Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Tο Πενταμελές Εφετείο αποφάσισε με ψήφους 3-2 την αντικατάσταση της ποινής των 20 ετών κάθειρξης που του είχε επιβληθεί για τις «χρυσές μίζες» με περιοριστικούς όρους

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από το Πενταμελές Εφετείο η αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου.

Το δικαστήριο με οριακή πλειοψηφία 3-2 έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Νωρίτερα η εισαγγελέας είχε προτείνει την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας έκανε λόγο για υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του πρώην υπουργού. Όπως υποστήριξε, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει».

Η εισαγγελέας ανέφερε ακόμη πως «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του».

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE