ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στα 73 του ότι είναι ομοφυλόφιλος! Το έκρυβε για 40 χρόνια ώστε να μην απογοητευτούν οι θαυμαστές του

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στα 73 του ότι είναι ομοφυλόφιλος! Το έκρυβε για 40 χρόνια ώστε να μην απογοητευτούν οι θαυμαστές του

Επί 40 χρόνια διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα και το έκρυβε προκειμένου να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Ο λόγος για τον Αμερικανό τραγουδιστή Μπάρι Μανίλοου, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος σε ηλικία 73 ετών!

Γνωστός κυρίως για τις επιτυχίες του «Mandy» και «Copacabana», ο 73χρονος τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη αυτή δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης για τον γάμο του με τον μάνατζέρ του Γκάρι Κιφ.

«Νόμιζα ότι οι θαυμαστές μου θα απογοητεύονταν αν μάθαιναν ότι είμαι γκέι και γι' αυτό δεν το είπα ποτέ», τόνισε ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο αμερικανικό περιοδικό People.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, οι θαυμαστές του εξέφρασαν την υποστήριξή τους. «Είμαι πολύ ευτυχής που έχω τόσο υπέροχους θαυμαστές, οι οποίοι με στηρίζουν», έγραψε στο Twitter, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Barry Manilow

Όταν ήταν νέος, ο Μανίλοου είχε παντρευτεί για σύντομο χρονικό διάστημα μια κοπέλα που είχε γνωρίσει στο σχολείο. Η σχέση τους τελείωσε γρήγορα λόγω της πολύ νεαρής τους ηλικίας και όχι λόγω της ομοφυλοφιλίας του, όπως δήλωσε.

Barry Manilow

Το 1978 γνώρισε τον Γκάρι Κιφ που ήταν τότε τηλεοπτικός παραγωγός. «Ήξερα ότι ήταν αυτός» (για μένα), εξήγησε ο τραγουδιστής. «Ήμουν πολύ τυχερός. Ένιωθα πολύ μόνος πριν» τον γνωρίσω, παραδέχτηκε.

Ο Μανίλοου, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπάρι Άλαν Πίνκους, είχε γνωρίσει μεγάλη δόξα τη δεκαετία του 1970, προτού οι σταρ της ποπ αρχίσουν να μιλούν ανοικτά για την ομοφυλοφιλία τους.

Barry Manilow

Επέστρεψε στο προσκήνιο το 2006 με το άλμπουμ «Τhe Greatest Songs of the Fifties», που περιείχε επιτυχίες του 1950.

Τα τελευταία χρόνια έκανε ο ίδιος την παραγωγή των παραστάσεών του στο Λας Βέγκας.Αυτόν τον μήνα κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος «This is My Town», με τραγούδια αφιερωμένα στη γενέτειρά του, τη Νέα Υόρκη.

Barry Manilow

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top