Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα - Ποια η τελευταία ημερομηνία

Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα - Ποια η τελευταία ημερομηνία

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας, ανακοίνωσε ότι αφού έλαβε υπόψη το αίτημα μεγάλου αριθμού δικαιούχων για παράταση στην προθεσμία υποβολής της αίτησης διεκδίκησης κρατικής φοιτητικής μέριμνας (φοιτητική χορηγία και φοιτητικά επιδόματα) αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, 13η Απριλίου 2017.

Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας καλεί τις οικογένειες φοιτητών οι οποίες δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Τονίζεται ότι δεν είναι δυνατό να δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων παραχώρησης κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, πέραν της 13ης Απριλίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Υπενθυμίζεται ότι, τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) μπορούν να εξασφαλιστούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy, από τα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), καθώς και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE