Ικανοποίηση εκφράζει ο Ακιντζί για... «τη διόρθωση του λάθους» και μιλά για νέα αρχή στις 11 Απριλίου

Ικανοποίηση εκφράζει ο Ακιντζί για... «τη διόρθωση του λάθους» και μιλά για νέα αρχή στις 11 Απριλίου

Ικανοποίηση "για το βήμα που έγινε προς την κατεύθυνση διόρθωσης του λάθους από τα δύο μεγάλα κόμματα στην Βουλή, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, παρά την ιδεολογική τους διαφορά", εκφράζει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Σχετικό άρθρο: Πέρασε η πρόταση του ΔΗΣΥ – 30 ψήφοι υπέρ, 20 κατά – Δυο διαφωνίες στο κυβερνών κόμμμα

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι με την απόφαση της Βουλής και την αντίληψη ότι το ενωτικό δημοψήφισμα δεν θα είναι ανάμεσα στα γεγονότα για τα οποία θα γίνεται αναφορά στα σχολεία. “πλέον πρέπει να δούμε μπροστά. Χτίζοντας το μέλλον, υπάρχει ανάγκη όχι για έννοιες όπως Ενωσις, Τακσίμ, προσάρτηση αλλά για κουλτούρα συνεργασίας και ανεκτικότητας”.

“Στις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν στις 11 Απριλίου πρέπει να εργαστούμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να δημιουργήσουμε τη δομή για μια νέα δομή όπου θα επικρατήσουν συνθήκες μόνιμης ειρήνης”. Δεν έμεινε πολύς χρόνος, πραγματικά είμαστε σε ένα σταυροδρόμι, πρόσθεσε ο Τ/κ ηγέτης. Εύχομαι και ελπίζω όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα ενεργήσουν συναισθανόμενες αυτή την πραγματικότητα, κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

VIDEO με τις στιγμές της έντασης – Ο Παπαγιάννης πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Γεωργίου του ΑΚΕΛ

Ο Παπαγιάννης χίμηξε στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Εννά με πεις μειοδότη εμένα ρε αλήτη;» - Έξαλλη η Χαραλαμπίδου - ΜΜΑΔ στη Βουλή! - Απεχώρησε ο ΔΗΣΥ

Ψηφοφορία για Ενωτικό Δημοψήφισμα – Απουσιάζουν Μυλωνάς και Θεοπέμπτου - Ο Ζαχαρίου άλλαξε γνώμη λόγω Παπαδόπουλου και... προδοτών!

Ολομέλεια Βουλής για Ενωτικό Δημοψήφισμα – «Δολοφονούν την ιστορία-ΔΥΣΑΚΕΛ ή Παλμεροκρατία;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενημέρωση για την συνεδρία της ολομέλειας και το Ενωτικό Δημοψήφισμα – Έλαβε θέσεις η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεδρία στην Πινδάρου για το Ενωτικό – Μήνυμα συσπείρωσης από Τορναρίτη και επίθεση σε Παπαδόπουλο

Δεύτερη συνεδρία ΔΗΣΥ στις 08:00 για Ενωτικό Δημοψήφισμα – Δυο απώλειες ΑΚΕΛ, οι τέσσερις του Συναγερμού που λένε «όχι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE