ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο όμως δεν πήγε και πολύ μακριά! – Τράκαρε μόνος του στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο όμως δεν πήγε και πολύ μακριά! – Τράκαρε μόνος του στον αυτοκινητόδρομο

Η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 23χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 11.25μ.μ. την Πέμπτη 06/04 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 10.30μ.μ. και 11.20μ.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό.

Λίγα λεπτά αργότερα, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού, το εν λόγω όχημα, το οποίο έφερε ζημιές από συγκρούσεις, τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος του. Πλησίον του οχήματος, εντοπίστηκε 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος ερωτηθείς για την εκεί παρουσία του, δε έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για τον 23χρονο ο οποίος είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο 01/04 το όχημα του πατέρα του μετά από αντιπαράθεση που είχαν.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας κατήγγειλε τον γιο του για τον εμπρησμό του αυτοκίνητου του – Είχαν έρθει σε αντιπαράθεση

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top