ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις 'Ειντε με Πρόεδρο ΔΗΣΥ και ΓΓ ΑΚΕΛ

Συναντήσεις 'Ειντε με Πρόεδρο ΔΗΣΥ και ΓΓ ΑΚΕΛ

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον ΓΓ του ΑΚΕΛ `Αντρο Κυπριανού είχε σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε.

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, ο κ. `Ειντε ανέφερε πως είχε μια παραγωγική συνάντηση με τον κ. Νεοφύτου για το δρόμο προς τα μπρος στις συνομιλίες για το Κυπριακό και πως συζήτησαν και για τη Διάσκεψη για την Κύπρο. Από την πλευρά του σε ανάρτησή του στο twitter, o Νεοφύτου ανέφερε πως είχε μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων με τον κ. `Ειντε.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τη συνάντησή του με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο κ. `Ειντε επεσήμανε σε ανάρτησή του στο twitter πως είχαν μια καλή ανταλλαγή ιδεών ενόψει της επανέναρξης αύριο των συνομιλιών για το Κυπριακό. Από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο twitter για τη συνάντηση με τον κ. `Ειντε ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, o κ. Κυπριανού επεσήμανε πως “το ΑΚΕΛ συνεχίζει να έχει καθοριστικό ρόλο”.

Ο κ. Νεοφύτου είχε εξάλλου συναντήσεις σήμερα με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο Κάθλιν Ντόχερτι και τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Κύπρο Ρενέ Τροκάζ. Ο κ. Νεοφύτου έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο twitter για τις δυο συναντήσεις χαρακτηρίζοντας τη συνάντησή του με την Αμερικανίδα Πρέσβειρα σημαντική.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top