Ερντογάν: «Aν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για την θανατική ποινή»

Ερντογάν: «Aν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για την θανατική ποινή»

Με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα συζητήσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν το θέμα της θανατικής ποινής όπως ο ίδιος δήλωσε, απευθυνόμενος στους οπαδούς του κόμματός του που τον περίμεναν χθες στο βράδυ στα Θεραπειά της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για το θέμα της θανατικής ποινής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφέρει στην Κύπρο ο Ερντογάν να γίνει συνταγματικός δικτάτορας; - Οι δυο απόψεις και το σενάριο θερμού επεισοδίου

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE