ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: «Αξιολογούμε με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα μετά το δημοψήφισμα»

Χριστοδουλίδης: «Αξιολογούμε με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα μετά το δημοψήφισμα»

Χρειάζεται αναμονή έτσι ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη και συνολική εικόνα για να μπορούμε να καταλήξουμε και σε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις, όσο δύσκολο και αν είναι ένα τέτοιο εγχείρημα, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι αξιολογούν τα δεδομένα και τη διαμορφωθείσα κατάσταση, το ίδιο συμβαίνει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένουν επίσης τις εκθέσεις διεθνών παρατηρητηρίων.

“Κάποια πρώτα δεδομένα είναι άξια ιδιαίτερης προσοχής, όπως, για παράδειγμα, ότι βάσει αποτελέσματος έχουμε μια διχασμένη χώρα, το ότι το `ναι` έχασε στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις, το ότι οι υποστηρικτές του ``όχι` αμφισβητούν το αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα στις κατεχόμενες περιοχές και κάποια άλλα σημαντικά δεδομένα”, ανέφερε ο Εκπρόσωπος.

Σίγουρα, σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης, έχουμε στην Τουρκία μια ιδιαίτερη κατάσταση πραγμάτων και ένα αποτέλεσμα που, ανάμεσα σε άλλα και σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις στελεχών του ΑΚΡ, δεν ήταν αναμενόμενο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top