Survivor: Απαντά η Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη – «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Survivor: Απαντά η Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη – «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την δική της εκδοχή της «χαλαρής» συνέντευξης του Χανταμπάκη έδωσε στο κοινό η Ελεωνόρα Μελέτη.

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Survivor Πανόραμα», με παρουσιάστρια την Ελεωνόρα Μελέτη και πρώτο της καλεσμένο – συνεντευξιαζόμενο τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το κοινό ανέμενε μια τηλεοπτική «σφαγή» προς τον, όχι και τόσο αγαπητό από τον κόσμο, Στέλιο Χανταμπάκη και την Μελέτη να τον «στριμώχνει» στον τοίχο με τις «πικάντικες» ερωτήσεις της. 

Αντί αυτού, παρακολούθησε στους δέκτες του μια ήπια και μετριοπαθή συνέντευξη για την εμπειρία του Χανταμπάκη στο Survivor.

Συνέντευξη που έκανε τους απανταχού «οπαδούς» του ριάλιτι να σχολιάζουν την «μαλακή», όπως την χαρακτήρισαν, στάση της παρουσιάστριας απέναντι στον Χανταμπάκη.

Η παρουσιάστρια είδε τα σχόλια του κοινού για την χαλαρή και «χαϊδευτική» στάση της απέναντι στον πρώην παίκτη του ριάλιτι και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter απάντησε σε όλους για το τι έγινε ακριβώς και ποιο κομμάτι της συνέντευξης αναγκάστηκαν να «ξεγράψουν» για να προβληθεί το αποτέλεσμα που το κοινό είδε στις οθόνες του. 

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο Χανταμπάκης δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι γινόταν «στον έξω κόσμο» και ούτε ήξερε για τα σχόλια του κοινού. Τόνισε παράλληλα πως ο Χανταμπάκης μόλις είχε βγει εκτός Survivor και δεν πρόλαβε να μιλήσει καν με την οικογένειά του. 

 «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της προς το κοινό η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε το μήνυμα που «εξηγεί» την στάση της απέναντι στον Χανταμπάκη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE