LIFESTYLE

Survivor: Απαντά η Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη – «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Survivor: Απαντά η Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη – «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την δική της εκδοχή της «χαλαρής» συνέντευξης του Χανταμπάκη έδωσε στο κοινό η Ελεωνόρα Μελέτη.

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Survivor Πανόραμα», με παρουσιάστρια την Ελεωνόρα Μελέτη και πρώτο της καλεσμένο – συνεντευξιαζόμενο τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το κοινό ανέμενε μια τηλεοπτική «σφαγή» προς τον, όχι και τόσο αγαπητό από τον κόσμο, Στέλιο Χανταμπάκη και την Μελέτη να τον «στριμώχνει» στον τοίχο με τις «πικάντικες» ερωτήσεις της. 

Αντί αυτού, παρακολούθησε στους δέκτες του μια ήπια και μετριοπαθή συνέντευξη για την εμπειρία του Χανταμπάκη στο Survivor.

Συνέντευξη που έκανε τους απανταχού «οπαδούς» του ριάλιτι να σχολιάζουν την «μαλακή», όπως την χαρακτήρισαν, στάση της παρουσιάστριας απέναντι στον Χανταμπάκη.

Η παρουσιάστρια είδε τα σχόλια του κοινού για την χαλαρή και «χαϊδευτική» στάση της απέναντι στον πρώην παίκτη του ριάλιτι και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter απάντησε σε όλους για το τι έγινε ακριβώς και ποιο κομμάτι της συνέντευξης αναγκάστηκαν να «ξεγράψουν» για να προβληθεί το αποτέλεσμα που το κοινό είδε στις οθόνες του. 

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο Χανταμπάκης δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι γινόταν «στον έξω κόσμο» και ούτε ήξερε για τα σχόλια του κοινού. Τόνισε παράλληλα πως ο Χανταμπάκης μόλις είχε βγει εκτός Survivor και δεν πρόλαβε να μιλήσει καν με την οικογένειά του. 

 «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της προς το κοινό η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε το μήνυμα που «εξηγεί» την στάση της απέναντι στον Χανταμπάκη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top