Κολάζει την Ελλάδα η καυτή Κύπρια – Από Μις Κύπρος έγινε δημοσιογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κολάζει την Ελλάδα η καυτή Κύπρια – Από Μις Κύπρος έγινε δημοσιογράφος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιές ανάβει στην παρουσία της η καυτή Κύπρια στην Ελλάδα.

Η αναπληρωματική Μις Κύπρος 2014, Μύριελ Γρηγορίου, βρίσκεται στην Ελλάδα αφήνοντας τους πάντες με την «ευδιάκριτη» παρουσία της.

Κάνοντας πλέον «στροφή» στην καριέρα της, σπουδάζει δημοσιογραφία στην Αθήνα, με ένα λαμπρό μέλλον να υπάρχει μπροστά της. 

Επειδή, όμως τα λόγια είναι περιττά, δείτε την καυτή Κύπρια που αφήνει τους πάντες άφωνους στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE