ΑΘΗΝΑ: Τραγωδία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας -Μία νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα - VIDEO

ΑΘΗΝΑ: Τραγωδία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας -Μία νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα - VIDEO

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 25/05 τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα του 4ου ορόφου στον αριθμό 170 της λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάνω από την Τράπεζα Πειραιώς. Επιτόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 21 άνδρες και 7 οχήματα, προκειμένου να κατασβέσει τη μεγάλη φωτιά.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα (ηλικιωμένη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) στον χώρο της κουζίνας, απ' όπου φαίνεται πως ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά.

Η λεωφόρος Αλεξάνδρας αποκλείστηκε για αρκετή ώρα, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.


Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE