Εσύ θες να μιλήσεις στον Ντάνο; Μπορείς! Μάθε πώς!

Εσύ θες να μιλήσεις στον Ντάνο; Μπορείς! Μάθε πώς!

Κάνε εικόνα... ο Αγγελόπουλος να διαβάζει στο tablet το μήνυμά σου...

Ενθουσιασμός επικρατεί στα social media με το νέο έπαθλο επικοινωνίας που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν η παίκτες μίας εκ των δύο ομάδων στο “Survivor” τις επόμενες ημέρες, καθώς αυτή τη φορά, το τηλεοπτικό κοινό θα στείλει μηνύματα στους παίκτες, μέσα από το twitter.

Ο επίσημος λογαριασμός του Survivor στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από τους χρήστες να στείλουν τα μηνύματά τους στους παίκτες, χρησιμοποιώντας τα hashtags “SurvivorGR” και “mazisou”.

Εκατοντάδες ήταν τα tweets που στάλθηκαν, από τα οποία βεβαίως θα υπάρξει επιλογή, και θα διαβαστούν από τους παίκτες της νικητήριας ομάδας μετά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE