ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η κατάθεση του δίδυμου αδερφού της Στέλλας: O μπαμπάς θυμώνει πολύ εύκολα

Συγκλονίζει η κατάθεση του δίδυμου αδερφού της Στέλλας: O μπαμπάς θυμώνει πολύ εύκολα

Σοκαρισμένο παραμένει όλο το πανελλήνιο με τις λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος του 61χρονου παιδοκτόνου. Η κατάθεση της ψυχολόγου που μίλησε με τον δίδυμο αδερφό του κοριτσιού δίνει νέες λεπτομέρειες για την προσωπικότητα του παιδοκτόνου πατέρα τους.

Ο δίδυμος αδερφός της 6χρονης Στέλλας περιέγραψε στους αστυνομικούς τον πατέρα του ως έναν άνθρωπο που δεν γελάει ποτέ και θυμώνει εύκολα.

Στην κατάθεσή της η αστυνομικός – ψυχολόγος που μίλησε με Μάριο ανέφερε: «Ο μικρός μου είπε ότι είμαστε στην Αστυνομία και ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν την αδελφή του, την οποία είχαν κλέψει από το σπίτι τους το βράδυ… Μου είπε ότι μπήκαν κλέφτες, κλέψανε την αδελφή του, τα χαρτιά της που ήταν από τους γιατρούς, καθώς και κάτι χρυσαφικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό συνέβη επειδή όπως ενημερώθηκε από τον πατέρα του ο τελευταίος είχε αφήσει τη νύχτα κατά λάθος τα κλειδιά του έξω από την πόρτα (…) Ο μικρός ήταν απόλυτος, ότι δεν άκουσε τίποτα, μολονότι κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ούτε κιχ. Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις (…)

Τον ρώτησα, αν θα μπορούσε ο μπαμπάς του να έχει ακούσει κάτι και μου απάντησε πως αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, επειδή φοράει πάντοτε τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι (…) Μου είπε ότι το βράδυ φορούν πυτζάμες και πως με αυτές τις πυτζάμες και μη την κουβέρτα που σκεπάζεται η Στέλλα την έκλεψαν (…)

Μου είπε ότι του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν, αλλά αυτό το κάνει μόνο η μαμά, γιατί στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Επίσης, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει».

Προθεσμία για τις 2 Μαϊου έλαβε ο 61χρονος παιδοκτόνος

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του.

Στον κατηγορούμενο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αυτό της περιύβρισης νεκρού.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αυτός ο ισχυρισμός του συνταξιούχου αστυνομικού πιθανότατα θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν το παιδί αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

Η νεκροψία-νεκροτομή της 6χρονης Στέλλας

Μελανιές στο στόμα της εξάχρονης Στέλλας, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο νεκρό κοριτσάκι και εξέτασε και τον 61χρονο πατέρα της, κατηγορούμενο για τον θάνατό της.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος» ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».

Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της κόρης του.

v

Από altsantiri.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top