365 συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη για την 1η Μαΐου

365 συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη για την 1η Μαΐου

Σε 365 συλλήψεις προέβη η τουρκική αστυνομία κατά την ημέρα της πρωτομαγιάς στην Κωνσταντινούπολη ενώ όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στη πλατεία Ταξίμ όπου απαγορεύτηκαν οι εορτασμοί είχαν κλείσει από τις 5.00 το πρωί.

 Πάνω από 30 χιλιάδες αστυνομικοί ανέλαβαν καθήκοντα μόνο στην Κωνσταντινούπολη.

Μια ομάδα 30 ατόμων που ήθελε να πορευτεί από το Μπεσικτάς στο Ταξίμ συνελήφθη από την αστυνομία.

Μια άλλη ομάδα που προσπάθησε να πορευτεί από το Ζιντζίρλίκουγιου προς το Σίσλι δέχτηκε δακρυγόνα από την αστυνομία.

Η αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 165 άτομα και κατάσχεσε 85 μολότοφ, 75 πυροτεχνήματα, 95 μπουκάλια με μπογιά και μάσκες προσώπου.

Ελικόπτερο της αστυνομίας περνούσε συνεχώς πάνω από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης ελέγχοντας την περιοχή. Εορτασμοί από τις συντεχνίες επιτράπηκαν μόνο στο Μπακίρκιοϊ όπου η αστυνομία έλαβε αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.